Δεν φοβήθηκα την τελειότητα ποτέ , παρ΄ όλα αυτά δεν την αγγίζω.

Σελίδες

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Κακομοίρα

Δεν μπορώ τις γκόμενες που κατσουφιάζουν και στραβωμουτσουνιάζουν επειδή το μαγαζί στο κολωνάκι έχει πάααααρα πολύ κόσμο και γίνεται πανικόοοοος..
Παρ' όλα αυτά μανταμίτσα προσπαθείς να μπεις, να στριμωχτείς για να δει η μούρη σου κανένα γκομενάκι.Τάχα μου δεν σ' αρέσει, δεν γουστάρεις που είναι όλοι εκεί, εμ βέβαια εσύ έχεις μάθει το κολωνάκι άδειο, εσύ στο κολωνάκι μεγάλωσες και τότε ήταν αλάνα και έπινες το ποτάκι σου άνετη, τώρα μαζεύτηκαν όλοι εκεί και σε χαλάει.
Κακομοίρα.
Ντύθηκες, στολίστηκες, τα έβαλες ΟΛΑ όσα έχεις απ το accessories, κότσαρες και τη Louis Vuitton σου, το Lipgloss απ'τα mac που γυαλίζει και κάνει τα χείλη σου ζουμερά και τράβηξες για Κολωνάκι μεριά, εκεί που σε ξέρουνε όλοι, στο φυσικό σου περιβάλλον, πήρες και το υφάκι το ξινομύτικο, έσειρες και άλλες 2 του σιναφιού σου και βρεθήκατε στο πολυπόθητο μαγαζάκι.
Κακομοίρα.
Φτάνεις, ξινίζεις, γκρινιάζεις, συμφωνούν και οι άλλες ότι γίνεται πανικός, μπαίνεις στριμώχνεσαι, βρίσκεις το γκομενάκι που σ' αρέσει και τον κοιτάς με το γνωστό ύφος.
Ποιος σου είπε κοπέλα μου ότι οι άντρες καυλώνουν αν τους κοιτάς υπεροπτικά;
Βγάζεις και τη φωτογραφική κάποια στιγμή, facebook είναι αυτό να μην ενημερώσεις τους 670 φίλους σου ότι συχνάζεις Κολωνάκι και περνάς καλά και είσαι και πολύ γαμώ λέμε;
Τραβάς φωτογαφίες εσύ και τα κορίτσια, πολύ κοντινές γιατί ανακάλυψες ότι το φλάς από κοντά καίει το σπυρί που έβγαλες στο πιγούνι, σουφρώνεις και τα χείλη γιατί σε κάνει και πολύ σέξι και έτσι θα θέλουν όλοι να σε πηδήξουν.
Κακομοίρα.
Παίρνεις και 2-3 πόζες περίεργες (όσο μπορείς γατί είστε όλοι στοιβαγμένοι) απ' αυτές που είδες στο next top model και γυρνάς σπίτι μόνη σου και αγάμητη.
Την επόμενη μέρα φυσικά σχολιάζεις, ότι πάει χάλασε το Κολωνάκι και ο γκόμενος που κόζαρες προφανώς ήταν αδερφή γι' αυτό δεν σου μίλησε.
Την άλλη εβδομάδα όταν σε ρωτήσουν στο γραφείο τι θα κάνεις ΣΚ θα απαντήσεις "κλασσικά Κολωνάκι μωρέ, χαλαρά".
Κακομοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου